Uusimmat artikkelit
16 toukokuu 2019
Tunnettu tosiasia on, että nesteissä, kuten juomissa, kastikkeissa, oliiviöljyssä tai lääkkeissä, oleva happi aiheuttaa hapettumista. Ja koska hapettuminen vaikuttaa haitallisesti tuotteiden säilyvyyteen, on suositeltavaa minimoida hapen määrä niin paljon kuin mahdollista. Happikäsittelyllä tarkoitetaan toimenpiteitä, jotka pitävät lopputuotteiden happijäämät mahdollisimman vähäisinä.
11 huhtikuu 2019
Viranomaiset ja kuluttajat asettavat elintarviketeollisuudelle oikeutetusti yhä korkeampia hygieniavaatimuksia. Air Liquiden viimeisimmän sukupolven huipputeknisten Cryo Cabinet -kryokaappien myötä esitellään useita innovatiivisia tekniikoita, jotka täyttävät nämä vaatimukset optimaalisella tavalla.
7 maaliskuu 2019
Finn Spring Oy on Suomen suurin lähdeveden tuottaja. Perheyritys perustettiin vuonna 1991, ja sillä on nykyään 80 työntekijää. Finn Spring Oy sijaitsee Keski-Pohjanmaalla ja tuottaa yli 80 miljoonaa litraa lähdevettä vuodessa.
11 helmikuu 2019
Köyhä tai rikas, yksityishenkilö tai yrittäjä – kaikkien on tärkeää ajatella, haluta ja toimia kestävällä tavalla. Kun lisäät elintarvikkeiden säilyvyyttä laadusta ja tuoreudesta tinkimättä, vähennät ruokahävikkiä.
17 lokakuu 2018
On erittäin tärkeää suhtautua ammattimaisesti kysymyksiin, jotka koskevat hygieniaa elintarviketeollisuudessa. Pienilläkin puutteilla voi olla pitkäkestoisia ja vakavia vaikutuksia.
×
Toimiala