“Ainutlaatuista kokemusta tulevia esimiestehtäviä ajatellen”

Air Liquiden Leading EXcellence -ohjelma edistää osallistujien ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä.
Henkilötarina
|
17 lokakuu 2019

ALLEX (Air Liquide Leading EXcellence) -ohjelma antaa vastavalmistuneille osaajille mahdollisuuden verkostoitua muiden kunnianhimoisten eurooppalaisten nuorien ammattilaisten kanssa. Osallistujat työskentelevät eri maissa ja saavat työkokemusta Air Liquiden teollisuustoiminnan eri osa-alueilta. Tämä paitsi hyödyttää yritystä myös auttaa vastavalmistuneita kehittämään osaamistaan.

David Amoah työskentelee Air Liquiden Yrittäjät ja ammattilaiset -markkinasegmentin liiketoiminta-analyytikkona Isossa-Britanniassa. Hän on ALLEX-ohjelman innokas puolestapuhuja.

“Parasta ALLEX-ohjelmaan osallistumisessa on se, että ohjelma haastaa tarkastelemaan asioita eri näkökulmista. Opit toiminta-alueen parhaat käytännöt, joita voit sitten hyödyntää seuraavassa roolissasi.”

Aloitteellisuutta ja osallistumista

“Opin ottamaan vastuuta ja olemaan aloitteellinen sekä tekemään yhteistyötä kollegoiden kanssa. Jos saa hyvän idean, on tärkeää, että itseluottamus riittää sen kertomiseen muille. Air Liquidessa kollegat kuuntelevat ja auttavat kehittämään ideaa edelleen“, hän kertoo innostuneesti. “Loppupelissä luot lisäarvoa yritykselle ja ennen kaikkea asiakkaille.”

David Amoahin ensimmäinen ALLEX-toimeksianto oli Düsseldorfissa, Saksassa. Siellä hän sai tutustua kaasuputkien maailmaan ja yrityksen laskutusjärjestelmään. Toisessa toimeksiannossaan Wienissä hän oppi käyttämään avainlukuja ja asettamaan strategisia tavoitteita.

Toiminnallista erinomaisuutta ja innovaatiota

“Wienissä opin ymmärtämään toiminnan kaupallista puolta. Sain käsityksen siitä, miten asiakassuhteet, toiminnallinen erinomaisuus ja innovaatiotyö vaikuttavat yrityksen menestykseen.” Hän selittää edelleen, että hän sai hyvän kuvan näiden osien nivoutumisesta yhteen luomalla ja käyttämällä niin sanottua balanced scorecard -mittaristoa.

Balanced scorecard on työkalu, joka perustuu toimintastrategiaan ja mittaa todellista suorituskykyä. Se auttaa tunnistamaan tärkeät avainluvut, määrittää alan suuntaviivat tärkeiden tietojen perusteella ja antaa kuvan parannustoimista.

Täydellistä valmistautumista

“Tämä on ollut hieno mahdollisuus oppia uutta sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa mielessä. Olen oppinut ymmärtämään erilaisia kulttuureja ja toiminta-alueita paremmin ja saanut ainutlaatuista kokemusta tulevia esimiestehtäviä ajatellen. Se, että olen saanut työskennellä monenlaisten haasteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä, on täydellinen tapa valmistautua tulevaisuuteen”, David kiteyttää kokemuksensa ALLEX-ohjelmasta.

Lue lisää ALLEX-ohjelmasta.

Oletko valmistumassa?

Oletko valmistumassa, tai onko sinulla enintään kolmen vuoden kokemus työelämästä? Haluatko työskennellä kansainvälisesti ja perehtyä maailmanlaajuisen yrityksen eri toiminta-alueisiin? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme henkilö. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ALLEX-ohjelmaan täällä.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä, mieluiten englanniksi, niin autamme sinua!

Jaa