"ALLEX-ohjelma saa sinut poistumaan mukavuusalueeltasi"

Air Liquide Leading Excellence -ohjelma
Henkilötarina
|
15 lokakuu 2018

Renée Schellekens, Food & Pharma -myyjä Air Liquide Alankomaissa, aloitti työt siellä vuosi sitten osana ALLEX-ohjelmaa.

ALLEX tarkoittaa Air Liquide Leading Excellence. Ohjelma tarjoaa vasta- valmistuneille maistereille mahdollisuuden työskennellä jossakin Air Liquiden yhtiössä Euroopassa. Ohjelma antaa hyvän kuvan Air Liquide -konsernin tarjoamista uramahdollisuuksista ja siitä voi olla apua uravalinnassa.

Ymmärrä paremmin mitä osaat

"ALLEX-ohjelma auttaa sinua poistumaan mukavuusalueeltasi", Renée Schellekens kertoo. "Se nopeuttaa oppimisprosessia merkittävästi, ja kehityt myös henkilökohtaisella tasolla. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden hankkia kokemuksia eri aloilta Air Liquidella, joten opit tuntemaan yhtiön sisältä käsin. Myös näköalasi laajenevat kun työskentelet eri maista ja kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Kaiken kaikkiaan ALLEX-ohjelma antaa sinulle lyhyessä ajassa selkeän kuvan siitä, missä olet hyvä ja mitä osaat tehdä, samalla kun rakennat verkostoa."

 

 

 

Työpäivä myyjänä

"Myyjänä vastaan toisaalta nykyisen asiakaskunnan hoidosta, toisaalta etsin uusia asiakkaita asiakaskunnan kasvattamiseksi," Renée kertoo. "Jotta voin tehdä tämän strategisesti ja tehokkaasti, minun on tunnettava hyvin Air Liquiden nykyiset tuotteet, tuotekehitys ja innovaatiot. Minulla on myös oltava tietoa markkinoiden kehityksestä alueellani."

"Käytännössä kaikki työpäivät ovat erilaisia, vaikka keskityn ensi sijassa vierailemaan nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden luona. Lisäksi laadin ratkaisuja ja kustannusarvioita ja tutkin markkinatrendejä, jotta voin paremmin vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Ja koska voin vapaasti valita missä työskentelen, teen välillä töitä toimistossa ja välillä kotoa käsin."

Paras asenne, jotta menestyy Air Liquidessa

"Air Liquidessa arvostetaan proaktiivisuutta ja vastuunottoa," Renée kertoo. "On myös hyvä, jos sinulla monia erilaisia kiinnostuksen kohteita, koska yritys kehittyy jatkuvasti ja uusia tuotteita ja järjestelmiä ilmestyy koko ajan. ALLEX-ohjelman aikana, mutta myös myöhemmin, on tärkeää olla joustava ja säilyttää avoin mieli."

Elämä ALLEXin jälkeen

"ALLEX-ohjelman päätyttyä minulla on selkeä kuva omista vahvuuksistani työssäni sekä työelämässä odottavista mahdollisuuksista ja haasteista. Ohjelma on joka tapauksessa ponnahduslauta seuraavalle askelmalle urallani Air Liquidessa. Siitä olen vakuuttunut."

Valmis hakemaan ALLEX-ohjelmaan?

Kysyttävää? Ota yhteyttä, mieluiten englanniksi, niin autamme sinua!
ww-hr-nordic@airliquide.com

Lue lisää Air Liquidesta

Air Liquide on fantastinen työpaikka, jossa voit kehittää potentiaaliasi. Lue lisää uramahdollisuuksistasi kotisivuiltamme.

Jaa