Suorititko jo maisterin tutkintosi?

Kiinnostaako ura Air Liquidessa?
Henkilötarina
|
15 lokakuu 2018

Kiinnostaako ura Air Liquidessa, mutta et tiedä, mikä työ olisi paras juuri sinun kehityksellesi? Silloin Air Liquiden ALLEX-ohjelma on sinua varten! ALLEXin avulla voit löytää potentiaalisi tulevaa uraa varten.

ALLEX tarkoittaa Air Liquide Leading Excellence. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden työskennellä yhdessä Air Liquiden eurooppalaisista yhtiöistä.

Tarkemmin

Aluksi työskentelet siinä maassa, jossa sinut rekrytoitiin. ALLEX-roolit vaihtelevat, meillä on ALLEX-kandidaatteja työskentelemässä myynnin, talouden, tekniikan ym. parissa. Rekrytointimaan kiinnostavan roolin lisäksi sinulla on kaksivuotisen ALLEX-ohjelman aikana mahdollisuus työskennellä useissa 3 kuukautta kestävissä projekteissa, joka kerta uudella alueella ja uudessa maassa. Tämä antaa sinulle hyvän kuvan Air Liquide -konsernin tarjoamista uramahdollisuuksista ja siitä voi olla apua uravalinnassa.

Osallistut perehdytykseen – meille onboarding – muista maista tulevien ALLEX-kandidaattien kanssa. Kahden päivän aikana saat hyvän kuvan konsernista tutustumiskäyntien ja työpajojen kautta samalla kun opit tuntemaan ALLEX-kollegasi.

Toivotamme tervetulleeksi lahjakkuudet kaikkialta Euroopasta. ALLEX-ohjelmassa opit uusia työmenetelmiä , jotka voivat avata mielesi innovatiivisille ideoille.

Kansainvälinen kokemus innovatiivisessa yrityksessä

Air Liquide on maailman johtava teollisuudessa ja sairaanhoidossa käytettävien kaasujen, tekniikan ja palveluiden toimittaja. Toimimme 80 maassa, meillä on noin 65 000 työntekijää ja yli 3,5 miljoonaa asiakasta. Happi, typpi ja vety ovat pieniä molekyylejä, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä elämän, materian ja energian kannalta. Nämä kaasut ovat Air Liquiden tieteellisen työn kulmakiviä, ja ne ovat olleet konsernin toiminnan ydin jo sen perustamisvuodesta 1902 lähtien.

Innovaatio on yksi konsernistrategiamme peruspilareista. Vahvistamme kilpailukykyämme jatkuvalla innovoinnilla ja laajentumalla uusilla markkinoille, mikä mahdollistaa jatkuvan kasvun ja on hyväksi ympäristölle. Ja juuri siksi tarvitsemme sinua! Edellytämme, että olet luova ja yritteliäs, ja sinulla on avoin mieli. Ne ovat nimittäin innovatiivisen toimintatapamme perusteet.

Valmis hakemaan ALLEX-ohjelmaan?

Kysyttävää? Ota yhteyttä, mieluiten englanniksi, niin autamme sinua!
ww-hr-nordic@airliquide.com

Lue lisää Air Liquidesta

Air Liquide on fantastinen työpaikka, jossa voit kehittää potentiaaliasi. Lue lisää uramahdollisuuksistasi kotisivuiltamme.

Jaa