Vastavalmistunut ja Euroopan kansalainen?

Air Liquiden VIE-ohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden saada kansainvälistä työkokemusta 12–24 kuukauden harjoittelulla.
Henkilötarina
|
21 marraskuu 2018

VIE (Volontariat International en Entreprises) on tarkoitettu vastikään maisterin tutkinnon suorittaneille Euroopan kansalaisille. Kansainvälisen harjoitteluohjelmamme avulla voit suorittaa harjoittelusi missä tahansa niistä 80 maasta, joissa Air Liquide harjoittaa liiketoimintaa!

Kansainvälinen noste urallesi

Oletko valmistunut diplomi-insinööriksi vai oletko enemmän suuntautunut kaupalliselle alalle? Sinua odottaa laaja valikoima tehtäviä; myynnissä, markkinoinnissa, toimitusketjussa, logistiikassa, tekniikassa tai lukuisissa innovaatio- ja optimointiprojekteissamme.

Maksimoi potentiaalisi

VIE-ohjelmalla voit luoda urasi ja maksimoida potentiaalisi. Työkokemuksesi kasvaa joka päivä kun työskentelet yhdessä kollegojen kanssa, jotka ovat omien alojensa asiantuntijoita. Air Liquidella vallitsee ilmapiiri, jossa jaamme tietoa ja kannustamme luovuutta, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet saada laajaa kokemusta.

Innovatiivinen ja yritteliäs

Innovaatio on yksi konsernistrategiamme peruspilareista. Vahvistamme kilpailukykyämme jatkuvalla innovoinnilla ja laajentumalla uusill markkinoille, mikä mahdollistaa jatkuvan kasvun ja on hyväksi ympäristölle. ja juuri siksi tarvitsemme sinua! Edellytämme, että olet luova ja yritteliäs, ja sinulla on avoin mieli. Ne ovat nimittäin innovatiivisen toimintatapamme perusteet.

Ehdot

  • Sinulla on maisterin tutkinto ja olet alle 28-vuotias.
  • Olet kotoisin jostain Euroopan talousalueen (ETA) jäsenmaasta.
  • Puhut englantia. Muu kielitaito on eduksi.
  • Sinulle taataan projekti kotimaasi ulkopuolelta, jotta voit antaa urallesi kansainvälisen nosteen.

Valmis hakemaan VIE-ohjelmaan?

Kysyttävää? Ota yhteyttä, mieluiten englanniksi, niin autamme sinua!

Lue lisää Air Liquidesta

Air Liquide on fantastinen työpaikka, jossa voit kehittää potentiaaliasi. Lue lisää uramahdollisuuksistasi kotisivuiltamme.

Jaa