”ALbee kaasupullot sopivat täydellisesti hitsaustöihin ahtaissa paikoissa”

22/09/2023

ALbee - easy to move
Pyhäjoen LVI-Tarvike kertoo ALbee-kaasupullojen käytöstä päivittäisessä työssään.

Perinteiset 50- ja 20-litran kaasupullot eivät useimmiten sovellu ahtaisiin tai korkealla sijaitseviin työympäristöihin, koska ne ovat painavia ja kömpelöitä. Perinteiset vuokrapullot eivät myöskään olleet sopivin vaihtoehto Simo Aittolalle, Pyhäjoen LVI-Tarvikkeen omistajalle. Simo valitsi tämän vuoksi toimintaansa paremmin sopivat ALbee-omistuspullot.

Pyhäjoen LVI-Tarvike sijaitsee Pyhäjoella Pohjois-Pohjanmaalla. Simo Aittola perusti yrityksen vuonna 2002. ”Yritys asentaa ja huoltaa LVI-järjestelmiä, enimmäkseen yksityisten omakotitalojen. Huollamme ja korjaamme myös Pyhäjoen kunnan omistamien kiinteistöjen kaukolämpöputkistoja sekä ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiä.”   

”Teen usein töitä ahtaissa työympäristöissä, joihin on hankala kulkea. Tällaisissa olosuhteissa eivät suuret kaasupullot ole käyttökelpoisia. Tämän vuoksi otin käyttöön Air Liquiden ALbee- kaasupullot. Kevyet 11-litraiset kaasupullot ovat huomattavasti kätevämpiä käyttää, myös ahtaissa paikoissa.”

Pyhäjoen LVI-Tarvike

Ei vuokraa kaasupullosta

”Toinen merkittävä etu on, että ALbee-kaasupullosta minun ei tarvitse maksaa vuokraa", jatkaa  Simo Aittola. ”Kun olen ostanut kaasupullon, minun ei tarvitse maksaa tämän jälkeen kuin käyttämistäni kaasuista,  asetyleenistä ja hapesta. Kun pullo on tyhjä, vaihdan sen täyteen jälleenmyyjä Raahen Sammutin-ja Hitsaustarvikkeella. Tämä tarkoittaa myös sitä, että minun ei tarvitse huolehtia katsastuksista, koska Air Liquide tarkastaa ALbee-kaasupullot jokaisen täytön yhteydessä. Tämä on iso etu pienelle yritykselle.”

”Jälleenmyyjällä, joka minulle esitteli ALbeen, on aina tarvitsemiani kaasuja varastossa ja vaihtaminen käy kätevästi, jopa ympäri vuorokauden.”

Helppoa ja turvallista

”Olen käyttänyt ALbee-kaasupulloja nyt viisi vuotta ja voin vakuuttaa, että kaasupullo antaa lisäarvoa päivittäiseen työhöni. Keveydensä ja kokonsa lisäksi, pikaliittimen ja sisäänrakennetun paineensäätimensä ansiosta ALbee helpottaa työtäni, kun minun ei enää tarvitse kiinnittää pulloon erillistä paineenalenninta.”

"ALbee-kaasupullon kupu myös suojaa venttiiliin sisäänrakennettua sisältömittaria ja paineensäädintä. Mikäli kaasupullo jostain syystä kaatuu, ovat kaikki särkyvät osat hyvin suojassa. Näin ei ollut aiemmin käyttämissäni kaasupulloissa, jolloin säätimet rikkoutuivat helposti.”

ALbee-kaasupulloon pääset tutustumaan osastollamme D320 Alihankinta-messuilla 26.-28.9. Tampereella. Klikkaa tästä nähdäksesi linkin postauksen.

Ota yhteyttä