10 vinkkiä onnistunutta juhlaa varten!

Puuttuuko sinulta hyviä ideoita juhlaa varten?
Kaasunkäyttäjä - ammattilaiset ja harrastajat
|
12 marraskuu 2018

Tässä muutamia hyviä vinkkejä, jotka voivat tehdä seuraavasta juhlasta hitin!

Vinkki 1 – Juhlat kotona?

Silloin vaaditaan paljon esivalmisteluja! Aloita siirtämällä sivuun kaikki herkät ja tarpeettomat esineet. Siirrä huonekaluja niin, että vieraasi näkevä selkeästi, missä tanssilattia on ja mistä he löytävät ruokaa ja juomaa. Hyödynnä juhlaan puutarhaa tai muuta sopivaa ulkotilaa! Mieti tarvitsetko juhlatelttaa, varjoja, valoja, lämmittimiä tai vastaavaa säästä ja vuodenajasta riippuen.

Vinkki 2 – Sano se ilmapalloilla!

Valitse teema – vaikkapa "Disco Deluxe", "Naamiaiset" tai "Pukeudu valkoiseen"! Sijoita ulos aiheeseen sopivia värikkäitä ”kirjainpalloja”! Ne tekevät hienon ensivaikutuksen vieraiden saapuessa. Vieraasi ottavat luultavasti paljon kuvia juhlan aikana ja laittava niitä Instragramiin, Facebookiin ym. Kun ostat pallot etukäteen ja kuvaat ne, voi käyttää niitä kutsussa! Kirjain- ja numeropallot sopivat loistavasti häihin ja syntymäpäiväjuhliin.

Vinkki 3 – Nyyttikestit

Et halua laittaa ruokaa, mutta haluat jotain muuta kuin pitopalvelujen tyypillistä tarjontaa. Ratkaisu voi olla nyyttikestit – pyydä vieraita tuomaan itse tehtyjä ruokia. Kerro kutsussa millaista ruokaa (esimerkiksi alkuruoka tai jälkiruoka) kunkin on tuotava,niin saat taatusti maistuvan ja onnistuneen ruokalistan.

Vinkki 4 – Musiikki

Juhla ilman musiikkia ei ole yhtä juhlallinen. Jos haluat, että vieraasi tanssivat ja pitävät hauskaa, pyydä heitä lähettämään etukäteen omat listansa kaikkien aikojen viidestä parhaasta tanssikappaleesta (heidän mielestään). Yhdistä kappaleet siten omaksi soittolistaksi Spotifyyn tai YouTubeen, niin homma on hoidossa!

Vinkki 5 – Käytä ammattilaisia

Palkkaa tanssinopettaja ja anna vieraillesi ryhmätunti. Valitse "Macarenan" tai "Ketchup Songin" tapainen hitti ja kuulet taatusti monet naurut illan aikana. Kuvaa kaikki ja jaa, näin voitte pitää hauskaa myös juhlan jälkeen!

Vinkki 6 – Lastenjuhlat

Lapset rakastavat ilmapalloja ja makeisia, joten miksi et yhdistäisi näitä kahta! Tarvitset: valkoista akryylimaalia, sivellin, tyhjiä paperirullia käärepapereista tai julisteista, ilmapalloja, muovikalvoa, teippiä, kangasnauhaa, sakset ja juomatölkkejä.

-Maalaa rullat valkoisiksi ja anna kuivua.

-Puhalla pallot ja tee solmut.

-Katkaise pala kangasnauhaa, joka on hieman pidempi kuin rulla.

-Sido toinen pää ilmapalloon ja toinen juomatölkkiin.

-Vedä tölkki rullan läpi ja ulos toisesta päästä.

-Kiinnitä nauha teipillä rullan sisäpuolelle niin, että pallo on tiukasti rullaa vasten.

-Kääri pallo folioon ja jätä tölkki rullan pohjaksi niin, että "nuija" seisoo tukevasti.

Vinkki 7 – Naamiaiset

Pukeutuneet vieraat kohottavat juhlien tunnelmaa. Vieraat voivat nyt irrotella, vaikka eivät ole tanssilattialla. Haluatko tehdä sen helpoksi vieraillesi? Anna heidän saapua  "torikojuun", jossa on pussi vanhoja vaatteita ja asusteita, jotka jaat heille heidän saapuessaan. Siitä  voi tulla täydellinen yhdistelmä jos sinulla on vielä teemakin!

Vinkki 8 – Tahmeaa hupia

Anna kaikille valikoima hauskoja tarroja. Ajatus on, että vieraat yrittävät salaa kiinnittää tarroja toistensa selkiin. Voittaja on tietenkin se, joka on kiinnittänyt kaikki tarransa muihin jäämättä kiinni. Onhan se hieman lapsellista, mutta kuitenkin hauskaa.

Vinkki 9 – Kuplia

Ei juhlaa ilman kuplia! Tee ilmapalloista "kuplia". Kiinnitä eri kokoisia ilmapalloja – vaikkapa  eri pastellisävyissä – seiniin tai mihin haluat. Tästä tulee erinomainen tapa koristella noutopöytä tai shmpanjapöytä!

Vinkki 10 – Jatka juhlia vielä hetki

Kaikki loppuu aikanaan, myös onnistuneet juhlat. Tee lähdöstä hauskempi antamalla vieraille pieni läksiäislahja, vaikkapa ilmapallo? Tee kiitoskortteja, joihin kirjoitat henkilökohtaisen viestin. Kerro, mistä vieraat voivat seuraavana päivänä ladata kuvia ja videoita  juhlista. Laita esille vieraskirja, joihin kaikki voivat kirjoittaa jotain persoonallista juhlista. Näin siitä tulee ikimuistoinen  ilta sinullekin.

Osta kaasusi täältä!

Teollisuuskaasujen jälleenmyyjät

Jaa