DynaMatella välitetään työntekijöiden terveydestä

Hitsaus- ja korjaustyöt sujuvat turvallisesti ja nopeasti ALbee-pullon avulla.
Kaasunkäyttäjä - ammattilaiset ja harrastajat
|
7 toukokuu 2020

ALbee-kaasupulloja käyttämällä DynaMate AB:n työntekijät suoriutuvat työstään entistä nopeammin ja pienemmällä rasituksella. Hitsaustyöt sujuvat entistä turvallisemmin ja ergonomisemmin käyttämällä 5 ja 1 litran kaasupulloja.

DynaMaten työntekijät tekevät hitsaus- ja korjaustöitä toisinaan hyvin vaikeapääsyisissä paikoissa. Tavallisten, 40–70 kg painavien 20 tai 50 litran kaasupullojen kantaminen mukana korkeissa paikoissa tai ahtaissa käytävissä ja holveissa on tavattoman raskasta ja kuormittavaa. Tämän vuoksi DynaMatella on valittu käyttöön ALbeeTM-kaasupullot, jotka painavat vain 10 tai 20 kg. "Painavan taakan raahaaminen 40 metrin korkeuteen ei ole hyväksi kenellekään", sanoo DynaMaten varastovastaava Sandra Ström. "Välitämme työntekijöiden terveydestä ja haluamme sen vuoksi, että he työskentelevät ergonomisesti ja turvallisesti".

Vähemmän tilaa vievien kaasupullojen ansiosta pystytään kuljettamaan enemmän varusteita. Työtä on helpompi suunnitella, jolloin se tehostuu.

"Olemme kokeilleet eri vaihtoehtoja, ja ALbee-kaasupullot osoittautuivat sopivimmiksi, koska ne ovat turvallisia, ergonomisia ja helppoja käsitellä", jatkaa Sandra. "Meillä on käteviä kaasupullokärryjä, joita käytämme päivittäin vaikeapääsyisissä työskentelypaikoissa."

DynaMate AB

DynaMate sijaitsee Södertäljessä ja se tarjoaa teollisuuden yrityksille ympäristöä säästäviä palveluja kunnossapitoon, huoltoon ja kehitykseen. Yrityksellä on toimintaa kaikkialla Ruotsissa neljällä liiketoiminta-alueella: Automaatio, Tuotanto & Kunnossapito sekä Konehuolto. Yrityksellä on pitkä kokemus tuottavuuden, kannattavuuden, turvallisuuden ja työympäristön kehittämisestä yhdessä asiakkaidensa kanssa. Yrityksellä on 125 työntekijää  ja sillä on 190 miljoonan kruunun liikevaihto. 


ALbee

DynaMate valitsi Air Liquiden ALbee-pullon, koska se on turvallinen ja ergonomisesti muotoiltu. ALbee on saatavana kätevinä 5 ja 11 litran kokoina. Siinä on integroitu virtaussäädin ja pikaliitin, joten pullon saa nopeasti käyttöön työssä. Pullossa on miellyttävän tuntuinen kahva, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan hankalimpiinkin työskentelypaikkoihin.
 

Osta kaasupullot täältä!

Tilaa ALbee verkosta tai lähimmästä myyntipisteestä.

 

 

Jaa