Enemmän kuin kaasutoimittaja – palvelut tekevät toiminnasta turvallista, tehokasta ja kannattavaa

"Pyrimme aina luomaan win-win-suhteen asiakkaidemme kanssa".
Kaasunkäyttäjä - ammattilaiset ja harrastajat
|
26 marraskuu 2020

Luulisi, ettei eri kaasuntoimittajien kaasupulloissa olevien kaasujen vertailussa ole mitään mieltä. Tuotteet näyttävät olevan lähes identtisiä ja mahdollinen ero on hinnassa. Käytännössä asia ei ole niin yksinkertainen...

Pullokaasu koostuu kahdesta osasta: sisältö (kaasu) ja pakkaus (pullo) Molempien osien laadun on vastattava asiakkaan odotuksia, mutta palvelut ratkaisevat, minkä toimittajan asiakas lopulta valitsee.

Palvelut

"Pullokaasussa ei ole kyse ainoastaan tuotteesta ja pullon muotoilusta. On myös tärkeää, että liittyvät varusteet ja palvelut toimivat sujuvasti," toteaa Malou Lindberg, Industrial Merchant Packaged Gases & Specialty Gases Director, joka vastaa pulloissa toimitettavista teollisuuskaasuista ja erikoiskaasuista Air Liquide Pohjoismaissa. "Palveluidemme avulla voit esim. parantaa kaasua käsittelevien työntekijöiden turvallisuutta tai parantaa prosessisi tehokkuutta."

"Air Liquiden palvelut kattavat kaiken kaasutoimituksista huoltoon, erikoisosaamiseen ja pullojen jäljitettävyyteen, toisin sanoen kaiken mitä vaaditaan, jotta kaasujamme voidaan käyttää mahdollisimman turvallisesti, tehokkaasti ja kannattavasti," Malou Lindberg jatkaa. "Lisäksi tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaan halutessa. Lyhyesti sanottuna pyrimme luomaan asiakkaidemme kanssa win-win-suhteen, josta on iloa ja hyötyä sekä meille että asiakkaalle."

Kaasujen puhtaus

Jos yleisimpien kaasujen, kuten hapen, typen, argonin tai heliumin laatuja halutaan vertailla, ero on pääasiassa kaasun puhtaudessa. Se voi olla tärkeää ja valittu puhtausaste riippuu kaasun käyttötarkoituksesta.

"Air Liquide toimittaa korkealaatuisia ja puhtaita kaasuja. Tarjoamme myös räätälöityjä kaasuja, joissa tuotteen sisältö riippuu asiakkaan tarpeista," Malou Lindberg jatka. "Nämä tuotteet voivat olla melko monimutkaisia. Pohjoismaissa voimme valmistaa kaasuseoksia, joissa on jopa 6 komponenttia. Voimme lisäksi tilata 10 eri komponenttia sisältäviä kaasuseoksia Air Liquiden Pohjoismaiden ulkopuolisista tuotantoyksiköistä."

Eri kokoiset kaasupullot

"Kaasupulloja on eri kokoisia ja muotoisia, 1 litrasta 50 litraan (vesitilavuus)," Malou Lindberg kertoo. "Air Liquide tarjoaa myös kaasupullopaketteja, joissa on 8–20 yhteenliitettyä suurempaa kaasupulloa. Ne on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat suurempia kaasumääriä. Kaasupullojen täyttöpaine vaihtelee 16 ja 200 baarin välillä."

Lue lisää!

Lisää tietoa teollisuuskaasuista löydät myGAS-asiakasportaalista.

Kysy sähköpostitse puhtaista ja räätälöidyistä erikoiskaasuistamme.

Osta kaasusi täältä!

 

Jaa