Tilaa kaasut milloin ja missä tahansa myGAS-mobiilisovelluksella

Kaikki tarvitsemasi on helposti saatavilla: Voit skannata kaasupullon, tilata uuden vastaavan tai tehdä täysin uuden tilauksen ja etsiä myös lähimmän jälleenmyyjäsi.
Kaasunkäyttäjä - ammattilaiset ja harrastajat
|
16 helmikuu 2021

Ne asiakkaat, jotka jo käyttävät myGAS-asiakasportaalia tietävät, että verkkopohjaisella työkalulla he hoitavat sujuvasti ostot, etsivät tuotetietoutta ja löytävät aiemmat kaasutilauksensa. Monet asiakkaamme käyttävät myGAS-portaalia tietokoneillaan, mutta silloin, kun työ vaatii liikkuvuutta, on myGAS-mobiilisovellus erinomainen lisä helpottamaan kaasutilauksien tekemistä.

Asentajana sinulla on liikkuva työ ja tarvitsemasi kaasu kulkee mukanasi. Mikäli kaasu loppuu työmaalla, voit helposti tilata uuden pullon ja oikean kaasun, kun sinulla on myGAS-mobiilisovellus. Skannaat vain pullon kyljestä tarkat tiedot ja voit tehdä tilauksen välittömästi, ja saat tarvitsemasi kaasun ja oikean pullokoon. Voit myös etsiä lähimmän myyntipisteen, jos haluat itse noutaa tuotteet jälleenmyyjältä.

 

 

Rakennusprojekteissa työtä helpottaa, jos voit työmaalla käydessäsi kartoittaa varaston niin, että työmaalla on aina oikea määrä pulloja ja oikeat kaasut. Sovelluksessa näet nopeasti aikaisemmat tilauksesi ja voit tehdä uuden tilauksen, joka toimitetaan suoraan työmaalle.

myGAS-asiakasportaali ja myGAS-mobiilisovellus ovat yhdessä täydellinen yhdistelmä kaasutilauksien tekemiseen ja kaasuvaraston kartoittamiseen. Jos haluat keskustella asiantuntijan kanssa tai sinulla on kysymyksiä, me Air Liquidella palvelemme sinua mielellämme. Sekä meidän että jälleenmyyjiemme yhteystiedot ovat helposti saatavilla myGAS-asiakasportaalissa ja myGAS-mobiilisovelluksessa.

Lue lisää sovelluksesta / lataa sovellus

Jaa