Täytä heliumpallot omasta kaasupullostasi

Tee se helposti!
Kaasunkäyttäjä - ammattilaiset ja harrastajat
|
17 lokakuu 2018

Aikaisemmin pieniä määriä heliumia esim. ilmapallojen täyttämiseen tarvitsevien käyttäjien oli pakko käsitellä suuria ja raskaita kaasupulloja ja solmittava vuokrasopimus saadakseen kaasupullonsa täytettyä. Asiakkailla oli lisäksi mahdollisuus ostaa kertakäyttöisiä heliumpulloja, mutta niiden haittapuolena oli, että ne piti toimittaa kierrätykseen käytön jälkeen.

ALbeeTM Fly Helium on kaasupullo, jonka voi ostaa omakseen. Se on suunnattu käyttäjille, jotka tarvitsevat pienempiä määriä heliumia, ts. erilaisia tapahtumia järjestäville yrityksille sekä yksityisasiakkaille, jotka haluavat täyttää ilmapalloja juhlia, kuten häitä, lastenjuhlia tai opiskelijajuhlia varten.

Käytännöllinen ja mukava koko

Olemme muotoilleet pullot helposti siirrettäviksi ja kannettaviksi. Siksi olemme huolehtineet siitä, että pullo on kevyt. Pienin ALbee-pullo painaa alle kuusi kiloa. Valitsimme kompaktin ja käytännöllisen muotoilun, jossa säädin on integroitu venttiiliin ja jossa on kätevä kantokahva. Pulloja on kolmea kokoa. 2,5 litran pullolla täyttää noin 30 lateksipalloa (halkaisija 30 cm) tai 10 foliopaloa (halkaisija 42 cm). 5,5 litran pullo riittää noin 55 lateksipalloon ja 11 litran pullolla täytät noin 125 lateksipalloa.

Helppokäyttöinen ja kestävä

ALbee-pullot ovat ennen kaikkea erittäin turvallisia ja helppokäyttöisiä. Sisäänrakennetun mittarin avulla näet aina, kuinka paljon pullossa on kaasua. Sisäänrakennettu säädin ja älykäs pikaliitin varmistavat ilmapallojen nopean ja helpon täytön.

Toinen tärkeä etu on se, että ALbee-pulloista ei tarvitse maksaa vuokraa. Käyttäjät ostavat ALbee-pullonsa ja voivat sitten käydä vaihtamassa tyhjän pullon täyteen jälleenmyyjillämme ja – niin monta kertaa kuin haluavat. Se on kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu toisin kuin kertakäyttöiset heliumpullot, jotka käyttäjän on käytön jälkeen toimitettava kierrätykseen.

Osta kaasusi täältä!

Teollisuuskaasujen jälleenmyyjät

 

Jaa