Käsittele kaasupulloja älykkäämmin ja turvallisemmin laboratorioissa

29/11/2018

SMARTOP in labs
SMARTOP on älykäs ja kompakti ratkaisu kaasupulloille

Monissa laboratorioissa tarvitaan pullokaasua. Pulloja ei kuitenkaan ole aina helppoa käsitellä oikein ja turvallisesti. Rehellisyyden nimissä kaasupullot ovat tavallisesti kömpelöitä ja epäkäytännöllisiä. Lisäksi on vaikea tarkastaa nopeasti, onko kaasuvirtaus suljettu tai kuinka paljon pullossa on kaasua jäljellä.

Air Liquiden SMARTOPTM poistaa kaikki nämä ongelmat! Se on älykäs ja kompakti ratkaisu, joka parantaa kaasupulloja laboratorioissa käyttävien turvallisuutta ja mukavuutta. SMARTOP-venttiilin ansiosta mittaustuloksesi ovat johdonmukaisia ja luotettavia.

SMARTOP


TYÖSKENTELE TURVALLISEMMIN

Auki vai kiinni? Nyt näet sen heti.

Perinteisistä pulloventtiileistä poiketen SMARTOP-venttiilissä on on/off-vipu. Hätätilanteessa voit sulkea kaasuntulon yhdellä kädenliikkeellä. Näet myös helposti, onko pullo auki vai kiinni, vaikka olisit hieman kauempana.


TYÖSKENTELE ÄLYKKÄÄMMIN

Täysi vai tyhjä? Ei enää epämiellyttäviä yllätyksiä.

SMARTOPissa, Air Liquiden vakioventtiilissä yleisimmille laboratoriokaasuille, on sisäänrakennettu virtaussäädin ja jäännöskaasuventtiili. Mittari näyttää pullon paineen jatkuvasti. Näet siis aina, kuinka paljon pullossa on kaasua jäljellä, eikä kaasu lopu yllättäen.


TYÖSKENTELE ERGONOMISEMMIN

Pulloja on helppo siirrellä työmaalla.

SMARTOPissa on ergonominen kaasupullon kupu, joka suojaa venttiiliä ja helpottaa pullon siirtoa. On/off-vivun avulla avaat ja suljet pullon yhdellä kädenliikkeellä. Kaikki sujuu helposti, ergonomisesti ja nopeasti.


TYÖSKENTELE TEHOKKAAMMIN

Puhdasta kaasua. Aina.

Sisäänrakennettu jäännöskaasuventtiili estää ilman pääsyn kaasupulloon. Kaasu on taatusti puhdasta viimeistä grammaa myöten


SMARTOP-venttiilin edut

  • Kestävä ja helposti käsiteltävä suojahattu
    Kestävä ja helposti käsiteltävä suojakupu suojaa pullon arkoja osia ja mahdollistaa pullon turvallisen ja ergonomisen siirron.
  • Ergonominen ja turvallinen on/off-vipu
    On/off-vipu parantaa turvallisuutta, sillä kaasun tulon voi katkaista yhdellä kädenliikkeellä. Sisäänrakennetun virtaussäätimen ansiosta pullon avaaminen on turvallista, vaikka pullossa olisi suuri paine. Pullon auki jäämisen riski on merkittävästi pienempi kuin perinteisiä pulloja käytettäessä.
  • Helppo liittää ja käyttää
    Air Liquiden SMARTOP-venttiiliä voidaan käyttää kaikkien vakiosäätimien kanssa.
  • Mittari, joka näyttää pullon paineen
    Näet helposti kuinka paljon pullossa on kaasua jäljellä silloinkin, kun on/off-vipu on kiinni.
Ota yhteyttä