ALPHAGAZ erikoiskaasut - taattu puhtaus kaikkiin analyyseihin

Kuinka puhdasta kaasua haluat?
Tutkimus & Analyysit
|
17 lokakuu 2018

Oikean kaasun valitseminen laboratorioinstrumenttia tai -käyttöä varten voi olla hämmentävää. Air Liquide on helpottanut kaasun valintaa supistamalla versiomäärän kahteen puhtausasteeseen: Alphagaz 1 ja Alphagaz 2.

Shimadzu UK Ltd, – Shimadzu Corporationin (Kioto, Japani) brittiläinen tytäryhtiö, joka myy ja markkinoi analyysi-instrumentteja tutkimusta, tuotekehitystä ja laadunvalvontaa varten, – valitsi Air Liquiden Alphagaz 1:n. Yrityksen tuotevalikoima sisältää mm. kromatografeja, spektrometrejä sekä alkuaine- ja pinta-analyysijärjestelmiä. Yrityksellä on myös laaja valikoima fyysisiä testejä ja tarkkoja mittausteknologioita, joita tarvitaan tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa. Jotta näiden edistyksellisten mittausinstrumenttien mittaukset olisivat aina luotettavia ja johdonmukaisia, on tärkeää käyttää erittäin puhtaita kaasuja.

Parempi signaali-kohinasuhde, ylivertainen säätöpotentiaali

Alphagaz1 heliumia ja typpeä testattiin kuukauden ajan Shimadzun QP2010SE Single Quad Mass -spektrometrissä, minkä jälkeen tuloksia vertailtiin. Tulokset olivat erinomaiset ja osoittivat, että Alphagaz 1 on oikea kaasulaatu oikeaan hintaan ja sopii täydellisesti käyttötarkoitukseensa.

Shimadzun aikaisempiin toimittajiin verrattuna Alphagaz 1 tarjosi paremman maksimaalisen signaali-kohinasuhteen.

Ian Parry, Shimadzun GC/GCMS Business Manager kertoo "Alphagaz 1 heliumilla on todettu erinomainen perusääni edustavissa näytteissä ja sillä on lisäksi hyvä säätöpotentiaali ja vähemmän odottamatonta fragmentoitumista aikaisemmin käyttämiimme kaasuihin verrattuna."

Taattu laatu

Alphagaz-tuotteet tutkimusta ja analysointia varten ovat helppokäyttöisiä. Kaasujen epäpuhtaustaso on erittäin alhainen, mikä suojaa instrumentteja ja varmistaa, että näytteet eivät kontaminoidu. Kaasupullojen sisältö on aina identtinen, ja taattu jäljitettävyys parantaa tulosten luotettavuutta.

Alphagaz 1: Analyysitarkkuus % -  ppm

Taatusti alhaisten epäpuhtaustasojen (ppm-tasot) ansiosta sinun ei tarvitse arvailla mikä kanto-, huuhtelu- ja nollakaasun puhtausaste sopii sinun käyttökohteeseesi. Alphagaz 1 on kustannustehokas valinta kaikkiin laboratorioihin ja analyyseihin, prosessinvalvontaan tai tutkimuksiin.

Alphagaz 2: Vielä korkeampi analyysitarkkuus ppm:stä ppb:ksi

Alphagaz 2 ultrapuhtaat instrumenttikaasut on suunniteltu kaikkein kriittisimpiin laboratorio-, analyysi- ja prosessinvalvontasovelluksiin. Näitä kaasuja käytetään tieteellisissä tutkimuksissa, kalibrointi- ja testilaboratorioissa, petrokemian teollisuuden laboratorioissa ja prosessinvalvonnassa, elektroniikka- ja optoelektroniikkateollisuudessa, joissa taatusti alhainen epäpuhtausaste on ratkaisevassa asemassa.

Osta kaasusi täältä!

Asiakasportaali myGAS

Jaa